Team Williams

Robbie Williams kopiband

Som jam-band har Team Williams taget det virkeligt seriøst at gøre det godt. Derfor har de på meget kort tid modtaget stor respekt og opbakning, fordi de magter at løfte denne store opgave.

 

Team Williams

 

At Robbie Williams er en stor succes i Danmark, og resten af Europa, er ikke nogen hemmelighed. Med et utroligt flot pladesalg og med de mange single hits fra sin seneste plade, har han bevist at han er kommet for at blive.

Team Williams har eksisteret i over et år nu, først under et andet navn "Commodity". Hvor numrene bestod af store pop/rock hits med høj sværhedsgrad. Og netop sværhedsgraden har været fællesnævneren, da bandet fik Robbie-jam-band ideen. Fordi de ville spille musikken, og ikke mindst showet, som Robbie selv gør det!

Som frontfigur og "stand-in-Robbie" har sangeren og entertaineren Simon Kruse virkelig godt fat i den charmerende, drengede og forførende udstråling, som er kendetegnene for Robbie Williams.

Bandet adskiller sig betydeligt fra andre Robbie-jam-bands i Danmark. Mest på grund af en velspillende keyboardspiller, som forstår at lægge blæsere og synth. ind, så numrene bliver tæt på den originale sound. Sammen med resten af det sammenspillede band giver han Robbie (Simon Kruse) den bedste baggrund for at kunne udfolde sig, og lave et show der når langt udover kanten! Så er du til god iørefaldende pop/rock, og til et godt show, Som hører til i toppen af danske jam-bands ? - Så skal du opleve Team
Williams.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Team Williams er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Team Williams

For booking af Team Williams ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk