Turn on Tina

Tina Turner jam

Turn on Tina fortsætter festen, hvor Tina Turner takkede af.
- A tribute der på blot fire år har manifesteret sig som det ultimative Tina Turner show.

 

Turn on Tina

 

Tina Turner. Legenden fra Brownsville, Tennessee der gennem næsten 4 årtier lyste op som én af rockmusikkens mest karismatiske og populære stjerner.

Utallige koncerter, blændende shows og uden tvivl den mest ekspressive sangstemme på den internationale rockscene.

I 2000 sagde Tina Turner farvel med en omfattende verdensturné. Fans over hele verden tog afsked med Tina's overdådige karriere, med stemmen, med sangene, med showet - og med de fikse 'sidesteps'...

Turn on Tina's indiskutable frontfigur er den uforlignelige herresopran, Peter Andersen. Tro det eller ej: med sin karisma og med sin stemmepragt - der spænder over hele tre oktaver - er Peter simpelthen Tina Turner's ultimative alter ego!

Turn on Tina leverer hele Tina Turner's perlerække af hits, fra 'River Deep' over 'Nutbush City Limits', 'What's love got to do with It', til 'Private Dancer' og 'When the heartache is Over'. - Alt sammen i et storslået scenarium af lys, lyd og fyrværkeri.

Turn on Tina har, under deres tidligere navn Tina Turner Jam, optrådt adskillige gange på nationalt TV, samt begejstret tusinder af mennesker på de vigtigste danske rockklubber og festivals.

Kulminationen ved sidste års Skanderborgfestival blev således startskud til et omfattende internationalt fremstød, ikke af et jamband, men af et fuldendt totalshow der skal videreføre myten om Tina Turner for Tina Turner fans overalt i verden.

Turn on Tina´s nye show har med stor succes haft premiere på 2 af landets vigtigste spillesteder Store Vega, København og Train, Århus, og vil i sommerens løb kunne ses og høres på en lang række af sommerens festivals i Danmark, samt i bl.a. Tyskland, Schweiz og Marktrock i Belgien - en festival med over 20.000 tilhørere, og i øvrigt arrangeret i samarbejde med Tina Turners samarbejdspartnere i området!!

Tina Turner har sagt farvel. Men med Turn on Tina lever sangene og showet videre, så tæt som man kommer på - simply the best!


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Turn on Tina er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Turn on Tina

For booking af Turn on Tina ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk