Ballonklovnen Alfred og hans Mor

Ballonklovn

BALLONKLOVNEN ALFRED OG HANS " MOR " vækker opsigt, når de kommer gående med den farverige ballonvogn med indbygget gadeorgelmusik. Både små og store får et flot ballondyr med sig hjem.

 

Ballonklovnen Alfred og hans Mor

 

Ballonklovnen Alfred og hans " Mor " behøver ingen scene, men bevæger sig rundt overalt, på gågader, i centre, på markedspladser, ved receptioner, firmafester, børnehaver o.s.v.

CASSANDRA`S TRYLLE- OG BALLONSHOW er et sceneshow med en god blanding af ballonklovnerier og trylleri, og hvor børnene er medvirkende i hele forestillingen. Det hele afsluttes med et forrygende show, hvor børnene bliver maskeret som de populære figurer fra Muppet - Show, og skal konkurrere i ballon-pumpe-ridning, overvåget af selveste Gøg og Gokke, ledsaget af musikken fra TV`s Muppet-show. Det er bare festligt !

Cassandras er også særdeles velegnede til juleunderholdning.
Er tidligere kåret som ÅRETS JULEMAND

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ballonklovnen Alfred og hans Mor er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Ballonklovnen Alfred og hans Mor

For booking af Ballonklovnen Alfred og hans Mor ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk