Monique

Dansk pop og soul

Monique har i mere end ti år fremstået som en af de mest karakteristiske sangerinder på den danske pop og soul scene.

 

Monique

 

Netop nu kan du opleve hende live med to forskellige bandkonstellationer: Monique Band og Moniques Disco Diva Express.

Monique Band
Der bliver både spillet ballader til hjertet og svedig danse-soul til fødderne, når Monique står på Scenen med sit band.

Repertoiret består af det bedste fra Moniques tre soloalbums både dybfølte "under-huden-ballader" og hurtige dansenumre krydret med en række numre fra de mange andre produktioner, hun har deltaget på.

Moniques Disco Diva Express
Monique har nu endelig lavet et partyband med udgangspunkt i soul- og discoklassikere fra før verden gik af lave, spillet i opdaterede versioner af de bedste musikere. Med Moniques vedkommende og kompetente vokal i front, er projektet Disco Diva Express oplagt til alle firma- og privatfester, hvor dansegulvet ikke skal stå stille!

Alle de bedste gamle disco- og soulklassikere tages så overbevisende under behandling, at man nærmest efterlades med det indtryk, at det var Monique selv og ikke Donna Summer, Aretha Franklin, Gloria Gaynor og Diana Ross, der stod for de originale indspilninger.

Check hende og hendes bands ud, hvis du vil have en musikalsk oplevelse!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Monique er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Monique

For booking af Monique ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk