Tip Tap Tønde

Børneunderholdning

Endnu engang er det lykkes Tina Rosendahl og Birgitte Lillesø fra DR-TV's succesfulde serie "TipTapTønde" at stable et underholdende og godt show på benene for børn i alle aldre.

 

Tip Tap Tønde

 

Birgitte og Tina udgør Tip Tap Tønde der i flere år har begejstret de yngste i DR´s Fjernsyn For Dig. Tip Tap Tønde bevæger sig i børnenes egen verden - uden at tale ned til dem.

Med de sange og rollelege som børn elsker og kender fortæller Tip Tap Tønde gode historier om sømænd, prinsesser, riddere, trolde og andre figurer fra de smås verden. Tip Tap Tønde har en enestående evne til at få børnene til at synge med og dermed blive del af forestillingen.

I det medrivende, morsomme og musikalske show aktiveres både børn og voksne.

Her kan man både møde en sej ridder og en skøn fe men også "Cirkus TipTapTønde" har nogle sjove figurer at byde på.

Og med Tina og Birgittes enestående evne til at få børnene til at synge med, vil hele salen snart genlyde af herlige børnesange.

Tina og Birgitte har igennem 8 år underholdt børn i "fjernsyn for dig" på DR-TV samt turneret rundt i hele Danmark i 5 år, begge dele med stor succes.

Showet egner sig til såvel store scener, butikscentre, til firma- og privatarrangementer samt biblioteker.

Ligeledes kan "TipTapTønde" byde på en særlig juleudgave af deres nye Show som egner sig glimrende til underholdning i december.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tip Tap Tønde er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tip Tap Tønde

For booking af Tip Tap Tønde ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk