Det Fede Kor

Solister

Det Fede Kor er et rytmisk showkor bestående af 16 musikalske, unge mennesker, der underholder med sjovt, swingende og iørefaldende musik fremført i en glad blanding af skøre indfald og professionel timing - bundet sammen af oplagte konferenciers.

 

Det Fede Kor

 

Det Fede Kor har sunget sammen siden 1993, og Det Fede Kor repertoire spænder vidt lige fra "Rock Around the Clock" og "Just a gigolo" til "Champagnegaloppen" og Leo Mathisens "24 røvere", samt to af korets store passioner; Disney-sange og Melodi Grand Prix. Det Fede Kor synger altid uden noder, så kontakten til publikum kan blive optimal.

Det Fede Kor har sunget for fulde huse til en lang række arrangementer bl.a. på Plænen i Tivoli, til Holte Kulturnat, gentagne koncerter i Mantziussalen i Birkerød og på Café Kellerdirk på Frederiksberg og på flere succesrige turnéer i Vestjylland, der bl.a. har resulteret i et fast engagement på Bork Havnefestival hver sommer. Derudover har Det Fede Kor optrådt ved et utal af firmafester, julefrokoster, bryllupper m.m.m.

Det Fede Kor har gode erfaringer med alle slags publikum, og garanterer altid en glad og swingende oplevelse i selskab med Det Fede Kor.

Pressen skrev:"
Det Fede kor i forrygende optræden"

".et rytmisk kor bestående af 16 gennemmusikalshe unge mennesker, der alle kan den svære kunst at komme ud over scenekanten."

"Fælles for dem alle er enorm udstråling og sangglæde, der altid tager publikum med storm. Repertoiret dækker hele spektret af rytmisk musik og minsandten om der ikke også sniger sig lidt Rossini og H.C. Lumbye ind!"

".en "fed" aften for alle."

"De dygtige og musikalske unge mennesker under ledelse af Asger Ahn, der udgør "Det Fede Kor", fik en varm modtagelse fra et talstærkt publikum, der nød de herlige toner fra såvel "Barberen i Sevilla" som "Yes Sir, that's my baby."

"Disse smukke unge mennesker udstrålede en sangglæde, som jeg aldrig før har oplevet. Hvor var de dygtige og samtidigt fulde af sjov og ballade! Men med den livlige dirigent kunne det næsten ikke blive anderledes."

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Det Fede Kor er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Det Fede Kor

For booking af Det Fede Kor ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk