Super Trouper

Abba kopiband

Super Trouper der kommer fra Abba´s hjemland Sverige, har hele tiden stræbt efter at spille Abba´s melodier, så tæt på Abba som overhovedet muligt. Det unikke ved Abba´s musik at den altid går rent hjem, uanset alder og nationalitet.
Når Super Trouper går på scenen er det Abba for fuld udblæsning, med alle de kendte Abba-hits der er gået hen og blevet evergreens.

 

Super Trouper

 

Super Trouper - Abba kopiband, passer utrolig godt til størrer arrangementer, firma-arrangementer med f.eks. internationalt publikum, medens Abba var på toppen verden over, turnerede de i 16 uger og besøgte bl.a USA, England, Japan og Australien.

I Super Troupers ABBA-show har "Abbarna" med sit glinsende 70ér-tøj, forstærkning af et 4-mands stærkt band. Præcis som Abba havde det i sin tid.

Siden starten i 1996 har Super Trouper optrådt ved mange arrangementer i såvel Sverige som Danmark - ligefra firmafester, konferencer samt private arrangementer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Super Trouper er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Super Trouper

For booking af Super Trouper ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk