Johnny Hansen

Solist

Johnny Hansen, kendt fra Danmarks populæreste show-/danseband Kandis. Sammen med sine kollegaer i Kandis har Johnny solgt over 1 million albums, hvilket må siges at være helt enestående.

 

Johnny Hansen

 

Johnny Hansen, forsanger og guitarist i Kandis, "sang sin første strofe" den 25. juli 1965 i Hurup - Thy. Med Bjørn Hansen (Bjørn & Okay) som far, har Johnny fået musikken ind med "fader" mælken. Allerede som 4-årig vidste Johnny, at han ville være trommeslager. Efter 5 år blev trommerne skiftet ud med guitaren og intense undervisningstimer. Teenage årene kom, og i en periode blev guitaren lagt på hylden. Nu gjaldt det fodbold!

Men - éen gang musiker altid musiker. Som 18-årig kom Johnny med i gruppen Airport. De næste 5 år gik med byfester, halballer etc. Blandt Johnny's venner var duoen Jens Erik & Torben. De skulle i 1985 indspille en plade og manglede en guitarist. Johnny trådte til, og det skulle senere vise sig, at dette var spiren til Kandis.

1985 var året, hvor Johnny fik sin civile uddannelse som elektriker, som han senere supplerede med en installatør-eksamen. Det Jyske Dragonregiment lagde beslag på Johnny's tid i 1985-86.

I 1988 blev Airport opløst. Johnny gik sammen med Jens Erik & Torben. Jørgen Hein Jørgensen kom til som bassist - Kandis var dannet.

Det er blevet til mange pladeindspilninger for Kandis. Udover disse plader har Johnny i 1994 indspillet CD'en "Kun for sjov" med sin far, Bjørn Hansen.

Sammen tager de ud for at optræde, når der kan blive tid til det.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Johnny Hansen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Johnny Hansen

For booking af Johnny Hansen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk