Jeanett Debb

Børneunderholdning

Tag børnebørnene med til koncert med Jeanett Debb og orkester. Mulighederne er mange med sangerinden Jeanett Debb i front.
Se nedenstående forslag til børneunderholdning.

 

Jeanett Debb

 

Prinsessejazz
Underholdende, sprudlende og forførende jazzmusik med
sangerinden Jeanett Debb i front.

Jeanett er netop hjemvendt efter en vellykket "Prinsesse jazz tour " rundt I Japan. Her inkluderer hun også en omgang Prinsessejazz for børn.

Så har du et arrangement for både børn og voksne er der mulighed for at få sammensat et program der passer lige netop dit arrangement.

Genren er den gamle jazztradition blandet med jazzede arrangementer af nyere musik.

Kan bestilles som duo, trio eller kvartet.

Prinsesse jazz for børn
Drømme og eventyr i et univers af børnetegninger.

Prinsesse Lulla laver et forrygende børneshow for børn i alderen 0 - 8 år der inkludere musik, fællessang, trylleri og alle regnbuens farver.

Ved aftale medføre en kreativ afdeling med børnene og Prinsesse Lulla ved tegnebordet.

Showet kan også bestilles inkl. jazzmusikere. (Kontrabas og klaver).

Prinsesse Lulla alias jeanett Debb har indspillet en CD med danske
vuggeviser. Prinsessens show udspringer af denne CD og en bred vifte af sange fra den danske sangskat. Hun er iklædt en fantastisk prinsessekjole lavet af børnetegninger.

En showcase med børnenes kreativitet i centrum kan bestilles. Tegnebordet åbnes og Prinsesse Lulla tegner med børnene. Det handler om at bruge fantasi og udtrykke det der er hørt og oplevet på papiret.

Prinsesse Lulla underholder 40 - 60 min. inkl. uddeling af Prinsessekort. Inkl. showcase (TEGNEBORD) Ekstra 30 min.

Prinsesse Lulla, Seb & Andy
For storebror og lillesøster farvestrålende prinsesse-street show.

Prinsesse Lulla alias Jeanett Debb, synger sange for børn i alle aldre iført prinsessekjole lavet af børnetegninger. Det handler om at dykke ned i den danske sangskat og blive inspireret til at
danse, tegne og synge med.

Seb & Andy oprindeligt DA BOYZ havde deres store gennembrud, med sangen Super Snap til MGP 2007, siden har de været flittige i studiet, hvor der er blevet rappet

og rimet for fuld knald, på deres kommende debut album. Seb & Andy er leveringsdygtige i en solid gang rap, hip-hop med med masser af fest stemning. Prinsesse Lulla, Seb og Andy har i fællesskab fundet rytmen og rimets gang og fremfører nu også
et helt specielt prinsessenummer i fællesskab.

Der er underholdning, sjov og indlevelse på plakaten når Prinsesse Lulla, Seb og Andy indtager scenen iført børnetegninger og godt humør.

Efter koncerten vil der være mulighed for at få autograf og hilse på de tre. Varighed: Show ca. 35 min. & autografskrivning 30 min.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jeanett Debb er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jeanett Debb

For booking af Jeanett Debb ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk