NullerNix Band

NullerNix for sjov - Børnemusik

Det går ikke stille af sig, når nullermanden (eller damen?) slår sig løs. Finurlige og frække anekdoter flyder frit fra den grå lever - det handler om støv og andet småkravl - og om at være lille og se verden nedefra.

 

NullerNix Band

 

Børnene inddrages til fagter, sang, dans osv. og stilen er jazz - i traditionel og swingende forstand - med afstikkere til pop, country, salsa, hip hop og blues...

NullerNix er et familieorkester, hvor alle kan være med (0-109 år). Showet tilpasses publikum såvel som arrangementets art.

NULLERNIX BAND
Cathrine Legardh - syngende nuller
Brian Mørk Hansen - guitar
Anders Mortensen - klaver


"Verden i børnehøjde - fed underholdning! Børn, forældre og bedsteforældre sad tryllebundne... Der var sange at synge med på, små fortællinger, sjove rekvisitter, energi og først og fremmest helt tæt kontakt med dem det hele handlede om: Børnene."
RUDERSDAL BIBLIOTEKERNE, M. Ljungreen

"Kom i god stemning og dans sammen til denne swingende jazz-samling for børn, som handler om nullermænd og andre af dagligdagens finurligheder... God underholdning for børn!"
VORES BØRN

"NullerNix har på kort tid skaffet sig et navn som et af landets populæreste familieorkestre..."
BERLINGSKE, AOK

"...en række skægge og opfindsomme sange med udgangspunkt i nullermændenes mærkværdige verden (der ligner vores til forveksling), serveret såre musikalsk af Cathrine Legardh og hendes orkester. Både rørende og sjovt i al sin absurditet."
INFORMATION, C. Munch Hansen

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på NullerNix Band er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på NullerNix Band

For booking af NullerNix Band ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk