De tre magiske prøver

Artisteri - børneteater - børneunderholdning

De tre magiske prøver

Lines største ønske er at blive cirkusprinsesse, og hun tror så meget på det, at troen bliver hendes drivkraft.

Da hendes far pludselig står i en uheldig situation, hvor artisterne svigter ham, ser Line begejstret en mulighed for, at hendes ønske kan gå i opfyldelse.

 

De tre magiske prøver

 

Men hendes far er ikke tilfreds, da han mener, at Line er alt for lille og uerfaren.
For at optræde i manegen skal man have mod, vilje og kunnen. Line bliver ihærdigt ved i sit forsøg på at overbevise sin far.

Til sidst accepterer han at finde ud af, om hun kan klare at være en rigtig cirkusprinsesse.
Han beslutter, at Line skal bestå DE TRE MAGISKE PRØVER..

Med udgangspunkt i det barn, vi alle er, eller engang har været, oplever vi forholdet mellem far og datter. Stædighed, glæde, trodsighed, latter, udholdenhed, skuffelse, sang og troen på, at du kan hvad du vil, hvis du ihærdigt bliver ved.

Freddie Steckel, som er født ind i cirkusbranchen, har haft hele verden som manege og har suppleret sit fantastiske artistiske og musikalske talent med skuespilleriets kunst.

Line Vittrup har brugt størsteparten af sit voksne liv på at optræde verden over i cirkus, varietéer og afholdt cirkusworkshop for institutioner samt deltaget i adskillige teaterstykker. Er sidst set på tv som dommer i en række cirkusprogrammer sommeren over.


Teaterstykkets varighed er cirka 40 min.

Spilleplads: br: 5m. dy: 4 m. hø: 3 meter

Tekniske krav: 220 v.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på De tre magiske prøver er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på De tre magiske prøver

For booking af De tre magiske prøver ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk