Tina Siel

Solist

En af Danmarks mest efterspurgte og travleste solister TINA SIEL fik for alvor sit landsgennembrud efter sin debut CD " Når kærlighed dør ", som blev udgivet i 1997. Dette album fik superlativerne frem hos langt de fleste anmeldere og det blev til masser af jobs på den efterfølgende landsdækkende turné.

 

Tina Siel

 

Allerede i 1999 blev det næste album fra TINA SIEL udgivet med titlen " Hvor hjerterne bor " - også dette album har været en stor succes for TINA SIEL og manifesteret hendes position, som en af de mest populære sangerinder herhjemme.

TINA SIEL har haft den store ære, at begge hendes albums er blevet Grammy-nomineret - indenfor kategorien "Årets Dansktop Udgivelse ". Ligeledes er det blevet til mange landsdækkende Tv-optrædener, ligesom hele pressen har været utrolig positiv overfor den dygtige sangerinde.

Tina Siel har mange jern i ilden. En efterspurt pige til mange spændende opgaver. En ny cd er i støbeskeen ,og den første single er klar. En skønt samarbejde med bla.Klaus og Knud-Erik Thrane, hvor sidst nævnte er med som Tinas pianist til kirke koncerter og øvrige job.

Tina Siel og Knud -Erik har et meget alsidigt program ,som gør at de kan underholde til enhver lejlighed. Tina Siel har også et samarbejde med den velspillende trio "Telstar". Som kan anbefales til store helaftens fester, Både til dinner og underholdning.

Tina er nu aktuel som Tv-vært på Tv2 nord og TV2 midtvest med sit eget livstils program "Stil med Siel". En meget populær og set udsendelse. Der er al grund til at spørge efter Tina Siel. Altid en stort smil.;).

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tina Siel er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tina Siel

For booking af Tina Siel ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk