Carsten Bang

Stand-up, Komiker

Selvom Carsten Bang ikke er typen, der stormer rundt på scenen, kan tingene alligevel komme til at gå rigtig stærkt. Carsten har sin egen underfundige måde at betragte verden på, og når han tager fat i de ting, vi allesammen lever med til daglig, får de pludselig en ny og meget morsom karakter.

 

Carsten Bang

 

Man skal være i stand til at grine af sig selv for at overvære et show med Carsten Bang, for heller ikke folk i salen kan føle sig helt sikre når den rutinerede jyde går på scenen. Bag den rolige fremtoning lurer masser af hurtige improvisationer, der ikke giver højtråbende tilskuere mange chancer for at følge med.

I foråret 2002 var Carsten Bang en del af DR´s meget roste ugeaktuelle satiriske program "Vindhætterne" - en opfølger til "Gintberg Show Off" - hvor han blandt andet iført tophue med succes blandede sig i andres samtaler. På TV2 Zulu kunne man i januar 2001 se Carsten Bang i serien "De 7 Dødssynder" der alle var optaget i ét take - altså uden klip. Udover at have skrevet manuskript til serien, sammen med Povl Carstensen og Thomas Wivel, spillede Carsten Bang fire roller og stod for instruktionen. I efteråret 1999 kunne man opleve ham som udsendt reporter og idémand bag de skæve og overrumplende indslag i DR1's direkte fredagsprogram "Absolut Fredag".

Carsten debuterede som stand-up komiker i december 1992 og er dermed en af de mest erfarne i landet. I 1995 og 1996 fik Carsten for første gang chancen for at overføre sin humor til tv-skærmen da han sammen med makkeren Thomas Wivel blev hyret til at tage sig af satiren på den nystartede tv-station, ZTV.

Efter talkshowet "Nu Forstår Jeg Ingenting" fortsatte de to, samt kollega Jakob Pettersson, med showet "Det' jo Løgn", som på kort tid blev stationens mest populære udsendelse. Blandingen af absurd humor og satiriske sketchs er stadig af mange betegnet som landets bedste comedy-show. Sketchs fra "Det' jo Løgn" er senere blevet genudsendt flere gange på TV3+, senest i efteråret 1998 og foråret 1999, og florere desuden på diverse sider på Internettet. .

Men det er på scenen at man får den ægte vare, i et professionelt stand-up show der passer til ethvert arrangement. Carsten Bang er bl.a. en erfaren komiker når det kommer til arrangementer i diverse firmaer.

Han har med succes optrådt ved firmafester hos blandt andre: Leo Burnett Danmark, Dansk Industri, Time System International, OBS!, Post Danmark, Grundfoss, SAS Radisson Scandinavia Hotel, AC ILLUM A/S, Tele Danmark, Dragør Golfklub, Xerox, Nokia, Jyske Bank og FC København - for blot at nævne nogle få.

Desuden har Carsten Bang også erfaring - som konferencier!

Denne komiker kan også bookes til at optræde på engelsk.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Carsten Bang er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Carsten Bang

For booking af Carsten Bang ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk