Frank Hvam

Komiker, stand-up konferencier/vært

Frank Hvam er intet mindre end et unikum i dansk stand-up. Siden stand-up debutten har det vidunderlige kropssprog og den lettere kluntede adfærd været Franks varemærke.

 

Frank Hvam

 

Som medskaber af og hovedrolleindehaver i "KLOVN" har Frank Hvam sammen med makkeren Casper Christensen lagt Danmark for sine fødder. Med stærke referencer til eget liv leverer de to her komik af hidtil usete dimensioner, og serien vil uden tvivl gå over i historiebøgerne, som den bedste danske sitcom nogensinde. I rollen som den kejtede Frank (!), brilleres med provokerende statements og utilpasset adfærd, så tæerne krummes og lattertårerne triller.

Frank har en helt ekstraordinær evne til at kunne se det humoristiske i aktuelle emner såvel som sit eget liv. Et show med Frank rummer godt skuespil, vanvittigheder og skæve betragtninger. På enestående vis kan Frank efterligne de forskellige typer mennesker, vi omgås i hverdagen. Publikum kan forvente skarpe kommentarer om naragtige tendenser i tiden inden for såvel livsstil som politik. Det ligger simpelthen i hans natur at være på tværs, men på en jovial måde.

Selvom Frank er en travl herre, bliver der også tid til at deltage i velgørenheds arrangementer som "Talegaver til Børn", hvor han gerne inddrager publikum i improvisationer.

Frank har ved flere lejligheder gjort sig positivt bemærket som konferencier/vært. Eksempelvis ved "Zulu Awards" i 2003.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Frank Hvam er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Frank Hvam

For booking af Frank Hvam ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk