Jacob Tingleff

Stand-up komiker tekstforfatter

Jacob Tingleffs status som en af Danmarks bedste tekstforfattere - kombineret med hans suveræne timing - gør at få kan levere så gennemarbejdet et show som Jacob. En af branchens absolutte sværvægtere, der i 2005 fejrede 10 års jubilæum som standupper.

 

Jacob Tingleff

 

Intelligent og charmerende: På den jyske måde - så man næsten ikke lægger mærke til det.

Jacob Tingleff har leveret manuskripter til så forskellige tv-programmer som "Langt fra Las Vegas," "Gintbergs store aften - hver aften," "Er du skidt, skat?," "Ugen der Gak," "Get Ahead med Patrick Toftgaard". Som stand-up komiker medvirker Jacob Tingleff på dvd'erne "Farvelagte Frustrationer," "Den Ægte Vare", "Talegaver til børn - 10 års jubilæum" samt på den nyligt udsendte "Tingleff BOX", der har over 2 timers aldrig tidligere udgivet materiale. En udgivelse om hvilken pressen skrev: ".Man kunne fristes til at kalde ham en ny ung udgave af Niels Hausgaard. Blot skarpere, uden guitaren og med langt bedre timing."

Et show med Jacob Tingleff er et møde med et menneske, der tænker udenfor rammerne. Hvem andre end Jacob Tingleff kunne have fået ideen at invitere Dansk Blindesamfund på Comedy Zoo, med det primære formål at fokusere 100 % på sin verbale levering, under optagelserne af stand-up cd'en "Det Sorte Album"?

I 2006 var Jacob Tingleff aktuel med det ærlige og selvironiske onemanshow "Pyt med skjorten". Desuden deltog Jacob Tingleff i stand-up-teaterstykket "Ordet er mit!" på Bellevue Teater, hvor Jacob Tingleff med et råt og kompromisløst sprog bl.a. tog livtag med emnet ytringsfrihed.

Jacob Tingleff har til børnebogen "Til dig fra os" skrevet historien "Ziggy", der handler om en dreng, der kan lugte musik.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jacob Tingleff er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jacob Tingleff

For booking af Jacob Tingleff ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk