Jan Gintberg

- Standup, foredrag, komiker og konferencier

DET ER JO BARE ORD!
- men sådan kan du blive ved med at motivere andre

 

Jan Gintberg

 

"Det må da altid være sjovt at gå på arbejde, når man er stand-up komiker". Svaret er ja (næsten da.)!

Men ifølge Jan Gintberg kan det ligeså godt være sjovt, hvis du beskæftiger dig med jura, tarmskylning eller noget helt tredje. Forskellen ligger i din evne til at give hverdagens udfordringer krydderi. Så er du klar til at give dine rutiner en ordentlig spand chili og kickstarte din motivation? Sug til dig, når Jan Gintberg åbner posen for, hvordan du fastholder din motivation med vedholdende brug af humor, mod og overraskelse!

 Brug humor og kreativitet aktivt og øg trivslen på arbejdspladsen
 Skab et miljø af ja-sigere med mod til at tænke "ud af boksen"

Glæd dig til at opleve stand-up komikereren, som er meget mere end komiker. Især er han skarpsindig i forhold til, hvordan du bibeholder din motivation - uanset hvilket arbejdspres, du er under! Med visuelle og stærkt underholdende eksempler fra sin hverdag, giver Jan Gintberg kompetente bud på, hvad der skal til, for at møde op på arbejde hver dag og vedblivende tro på, at du kan være idérig, motiverende og ikke mindst inspirerende for dine omgivelser.

Jan Gintberg - slog sit navn fast som samfundsrevsende komiker, da han leverede den ugentlige "tale til nationen i det legendariske og banebrydende "Tæskeholdet" på P3 og DR1". Hans satire overrasker, og de forrygende og energiske talegaver efterlader publikum med stof til eftertanke.

Gintberg har lagt navn og krop til gentagne satiriske tv succeser - senest "Gintbergs store aften - hver aften". Med DR2 programmer som "Gintberg Show-off", "Vindhætterne" og "Var det det" har han sat ny standard for aktualitet i talkshow-genren herhjemme, og han har desuden været vært og holdkaptajn på adskillige prime time programmer, herunder "Ugen der Gak" på TV2.

Med sine nyskabende one man shows: "Det ligger i generne", "Gearet 2 tænder", "Op på fars jihad" og "Den grimme melding" har Jan fyldt teatre over hele landet. Efter forrygende danmarksturneer er de tre sidstnævnte udgivet på DVD.

I 2006 udgav Jan bogen "Dysfunktionel far" med satiriske refleksioner og underholdende erfaringer fra sit liv som far. Han har lavet adskillige radioprogrammer på P3, og senest har han været sommerhyrde i de varme måneder på Radio 100FM. Med rejseprogrammet 'Eventyrerne' på TV2 oplevede vi Jan blive testet i den russiske ødemark, og med serien "Gintberg går Banzai" på TV 2 ZULU guidede han seerne gennem dele af en forrygende sær japansk kultur. Gintberg er for tiden fast klummeskribent på avisen Urban.

Jan er det perfekte valg til den store firmafest, til konferencier-opgaver og forsamlinger, hvor alle fra 16 til 60 år skal råbes grundigt op, have rørt lattermusklerne og sat nye vinkler på tilværelsen.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jan Gintberg er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jan Gintberg

For booking af Jan Gintberg ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk