Jesper Grønkjær

Trylleri

Jesper Grønkjær er netop hjemvendt fra turné i New York, Texas, Den Dominikanske Republik og på Cuba, nu er Jesper Grønkjær klar til at vise et show, hvor børnene skiftevis er musestille og højlydt skriger af grin.

 

Jesper Grønkjær

 

Jespers trylleforestilling for børn og familier er et show i højt tempo.

30-40 hæsblæsende minutter, som kombinere trylleri, klovneri, bugtaleri, ballondyr - samt en vaskeægte levende hvid tryllekanin.

Publikum i en af Danmarks sjoveste familieforestillinger er en aktiv del af løjerne, når Jesper vender op og ned på hvad der normalt kan lade sig gøre.

Det er tricks indhentet fra store dele af verden, skøre opfindelser, sjove påfund, fantasifulde historier, farvestrålende ballondyr m.m.

Men over 220 forestillinger årligt er Jesper Grønkjær en meget erfaren entertainer, der levere et professionelt show der er lagt an på det humoristiske, og henvender sig til både store og små.

De senere år har Jesper Grønkjær rejst og optrådt i store dele af verden, hvor hans ekspeditioner til primitive folkeslag har vakt stor interesse i medierne. Foruden tryllerejserne til Sydeuropa, det tidligere Østeuropa, Hollywood m.m. har DR, TV2, TV3, samt en række mindre tv-stationer berettet om ekspeditionerne, der bl.a. er gået til massai-krigerne og AIDS-hospitaler i Afrika, Børnefængsler i Østeuropa, Bygder på den grønlandske sydspids og på den grønlandske indlandsis, på tømmerflåde ned af Amazonas-floden i Sydamerika, gennem Andesbjergene for at nå frem til Perus inka-efterkommere, samt hos klodens sidste rester af ægte kannibalstammer i Irian Jaya i Sydøst Asien.

Tidligere på året var Jesper Grønkjær på en rundrejse, hvor han optrådte som drag queen i New York, med et cowboy-show for de ægte cowboys på saloons i Texas, blandt narkopusher og gadeludere i Den Dominikanske Republik, og endelig på Cuba, hvor han blev arresteret af Fidel Castros kommunistiske styrker.

Nu er han atter i Danmark og er klar til at lave sjov og spas. Det eneste publikum kan være sikre på, er at de ikke kan være sikre på noget som helst, for når Jesper Grønkjær går på scenen er det REN MAGI..

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jesper Grønkjær er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jesper Grønkjær

For booking af Jesper Grønkjær ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk