Børnediskotek Avalance

Mobildikotek Avalance har gennem de sidste 15 år drevet mobildiskotek og underholdt ved mere end 1000 festlige lejligheder.

De senere år har Avalance specialiseret i børnefester med stor succes. Movildiskotket har udviklet et unikt koncept, og er ikke "bare et diskotek" som alle andre.

 

Børnediskotek Avalance

 

Vi tilbyder et topprofessionelt diskotek, med masser af happenings, konkurrencer og skøre påfund i løbet af dagen/aftenen.

Musikken bliver tilpasset til de fremmødte børn/unge mennesker og kan f.eks. være en række MGP-hits og en masse nyere hits krydret med en række gode gamle klassikere som de unge sjovt nok også kan synge med på. Avalance er kendt for deres lidt "skøre stil" og medbringer gerne sæbeboblemaskine, lysshow samt en masse spas :-)

Mobildiskotek Avalance står også gerne for aktiviteter arrangeret i amarbejde med festattangøren, eksempelvis ballondans, stopdans mv. foruden alle deres egne indslag.

Vi kommer med et stort og flot lyd og lysanlæg med forskellige specialeffekter, herunder snemaskiner, sæbebobler, røg etc.

Se her hvad et par af vores kunder udtaler:

" Aldrig før har klubben haft et så fantastisk diskotek, 210 børn og unge fik en uforglemmelig aften med rigtig god disko musik, hvor DJ hele aftenen fik alle på dansegulvet. Børn i den alder kan stadidvæk lide konkurrencer, hvilket Avalance også på alle måder forstod at levere under diskoteks festen.

Fritidsklubben Pilen kan på alle måder anbefale Avalance i forbindelse med arrangementer, og du er sikker på at arrangemnetet bliver en alletiders oplevelse og god fest for de unge.

Med venlig hilsen
Gunnar Clausen
Leder"


Jeg fik ikke sagt ordentlig farvel til dig i fredags. Men du skal have en stor tak for dit humør, dine ideer osv............. ! Joakim (min søn) har ALDRIG været til SÅ fed en fest !!! Flere af forældrene har henvendt sig til os, og sagt tak for et fantastisk arrangement, -og det må vi gerne gøre om næste år !!

Jeg håber, at du også hyggede dig.På vegne af Ejby skolens festudvalg

Karin"

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Børnediskotek Avalance er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Børnediskotek Avalance

For booking af Børnediskotek Avalance ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk