Martin Brygmann, Kaya Brüel og Mek Pek & Habbasutterne

Juleshow for både børn og voksne

JULESHOWS FOR BÅDE BØRN OG VOKSNE
Fra d. 23. Nov. Drager Martin Brygmann, Kaya Brüel og Mek Pek & Habbasutterne ud på juletourné, med hele 2 shows.

 

Martin Brygmann, Kaya Brüel og Mek Pek & Habbasutterne

 

Det er tanken at man kan hyre begge shows, samme dag og få 2 fantastiske koncerter for en rimelig pris. - Ring eller mail - og hør på en ledig dato.

Koncert for børn:
Koncerten kalder vi for "ÅH ABE i sneen". Showet er bygget op omkring julesange, historier og selvfølgelig sangene fra Åh abe cd'erne og Mek, Kaya og Martins egne børneplader.

Koncert for voksne:
Martin Brygmann, Kaya og Mek Pek giver den gas med et super swingende og velspillende band - og Der bliver sunget hits lige fra Elvis til Abba, Aretha Franklin til Michael Jackson, Hot chocolate til Ronan Keatin o.s.v. - Perfekt til julefrokost arrangementer m.m.


Mek Pek kender alle børn fra sommerens Åh abe koncerter og det voksne publikum kender ham bl.a. fra "Pigen & trompeten", div. TV programmer, Hound dog all stars, Mek Pek Party Band, Kim Larsen m.m.

Kaya Brüel udsendte sidste år cd'en "Jeg fandt en sang på vejen" med Halfdan Rasmussen tekster. Hendes dejlige stemme har gennem årene solgt rigtig mange plader og billetter. Til sommer er hun med I musical-opsætningen af Matador.

Martin Brygmann har lavet sange til julekalendere, "Far til fire" filmene og spillet med i flere børne film og TV programmer. Han startede som trommeslager hos Lars Hug, var med i "Lex & Klatten", "Det brune punktum" og sidst har vi bl.a. set ham i TV2 Radios musikvideo "En for alle", som Martin både har skrevet tekst og musik til.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Martin Brygmann, Kaya Brüel og Mek Pek & Habbasutterne er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Martin Brygmann, Kaya Brüel og Mek Pek & Habbasutterne

For booking af Martin Brygmann, Kaya Brüel og Mek Pek & Habbasutterne ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk