Povl Carstensen

stand-up komiker og foredragsholder

I løbet af de sidste tyve år har han leveret underholdningen til tusindvis af arrangementer, fra de største firmafester til de hyggeligste private begivenheder.

 

Povl Carstensen

 

Povl er garant for en positiv, intelligent, meget morsom og underholdende oplevelse, som også formår at fange de mennesker der måske ikke betragter sig selv som stand-up "fans".

Har el pærer deres eget sjæleliv? Efter et show med Povl Carstensen har de! Hans underfundige, lavmælte humor holder aldrig op med at overraske, og gennem hans karriere har han af den grund vundet flere og flere fans.

Povl Carstensens har senest høstet stor ros for showet "117 ting mænd og kvinder bør vide om hinanden", hvor Povl Carstensen deler scene med kollegaen, Thomas Wivel. I showet udfolder Povl sig intenst om alt, hvad mænd bør vide om kvinder. Og der er ikke et øje tørt når de to, med vanligt krøllede indfaldsvinkler, reflekterer over de mange, særprægede, eksotiske, irriterende og interessante forskelle, der er imellem kønnene. Endvidere har de to over samme tema forfattet bøgerne "Hvad enhver kvinde bør vide om mænd", "Hvad enhver mand bør vide om kvinder" og bogen "Hvordan man overlever sin kones graviditet - en guide for frustrerede mænd".

I 2006 gik Povl i clinch med mere alvorlige emner, da han gik på scenen med showet "De hellige Køer" sammen med Mette Frobenius og Thomas Wivel. Her blev tabu-belagte emner som truslen mod ytringsfrihed og religiøsitet udsat for satire og andre dristigheder.

Foredrag - "Kunsten at være lykkelig"
Povl er en af Danmarks mest rutinerede stand-up komikere og har desuden udgivet en lang række bøger både alene og sammen med kollegaen Thomas Wivel.

I Kunsten at være lykkelig tager Povl udgangspunkt i sin standup, samtidig med at han kommer ind på blandt andet Dalai Lamas tanker om lykke, og giver sit helt eget bud på en matematisk formel for lykke.

Et morsomt, underholdende og tankevækkende indslag til alle former for begivenheder fra fester til seminarer, konferencer, medarbejdermøder, m.m.

Povl optræder desuden også gerne på engelsk.

Sagt om Povl Erik Carstensen

"Dybt begavet komik og timing."
(Berlingske Tidende, 9/7/05).

Hej Povl,
Blot lige en tilbagemelding på din optræden i går aftes ved vores kobberbryllupsfest. Det var en stor succes! :)
Samtlige gæster var meget begejstrede og morede sig rigtig meget fra start til slut. Selv de, som mente de ellers ikke brød sig om stand up.
Der blev talt livligt om flere af dine gode pointer hele aftenen :)
Du ramte selskabet lige spot on og tak for det!
Mvh
Thomas Pedersen
(Kobberbryllup 9/1)

Jeg vil lige slutte vores kontakt af med at takke for dit show i lørdags... Alle uden undtagelse morede sig - ikke mindst Heidi.
Som sidegevinst gav din optræden mig lidt street-credit; flere af især herrerne har jo fulgt med på sidelinien af din karriere siden de første John og Åge-dage - så at blive overrasket over "manden selv" gav lidt på dén konto.
Bedste hilsner
Frank
(40 års fødselsdag 9/5)

Læs mere om Povl Erik Carstensen på povlcarstensen.dk

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Povl Carstensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Povl Carstensen

For booking af Povl Carstensen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk