Mårten Karlholm

Folkemusik

Mårten Karlholm optræder med Cornelis Vreeswijks sange Cornelis var hans barndomsidol og nu virkeliggør han drømmen om at være ude i selskab med "Cees". Mårten har optrådt på TV2 og i Vega.

 

Mårten Karlholm

 

Mårten Karlholm har spillet guitar siden han var dreng. Mødet med Paco de Lucia`s musik i 80`erne blev grunden til hans store passion for flamencoguitaren.

De sidste 15 år har han spillet i forskellige flamencosammenhænge i Danmark, Sverige og Spanien. Arbejdet på Regina Teatret i Stockholm i - 99, hvor han var ansat som musiker og medarrangør på operaen "Carmen". Han har medvirket på filmmusik og diverse CD`er - senest på Brødrene Olsens "Stjerneskud".


I 1995 - 97 levede han i hjertet af flamencoens hjemegn , Jerez de la Frontera i Andalusien, der i spanien kaldes "La-cuna-de-flamenco" (Flamencoens vugge). Her studerede han den typiske stil for andalusisk flamencoguitar - og arbejdede samtidigt med andre flamencomusikere, sangere og dansere.

I 2001 boede han et år i Madrid hvor han komponerede musikken til Mårten Karlholm New Expression Flamenco I 2001 samlede han sin egen gruppe Mårten Karlholm New Expression Flamenco, hvor han er komponist, sanger, tekstforfatter og arrangør af musikken ! - der har et stærkt personligt udtryk. Inspirationen kommer fra hans svenske "musikopdragelse", 70`er rock ballader og moderne popmusik indarbejdet i det traditionelle flamencosprog hvorved en ny lyd og nye harmonier opstår!

I 2003 udkom hans første solo-cd " Rosa Rum".

Hvor Mårten synger sine svenske sange akkompangeret af sin flamencoguitar og sit orkester bestående af Eva Skipper på bas, Anders Pedersen Percussion og trommer, Carl Quist Møller Percussion, Anna Seier Kor.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mårten Karlholm er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Mårten Karlholm

For booking af Mårten Karlholm ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk