Tørfisk

Folkemusik

Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland. Danmarks ældste boyband kører nu på det 28. år og glæder sig til at gøre 2009 endnu mere festlig, folkelig og fordøjelig.

 

Tørfisk

 

De 4 herrer i "deres bedste alder" har valgt at gå efter guldet. Både "søllebryllupet" og det efterfølgende "atter-gilde" har snart varet i 3 år og fortsætter nok til "gullebryllupet" i 2031.
I 2007 udsendte TØRFISK en DVD/CD. Repertoiret på CD`en var bestemt af Tørfisk fans, da de via hjemmeside www.torfisk.dk kom med ønsker, fra gruppens efterhånden store og mangfoldige bagkatalog. Den er med 16 numre, og er lagt i en dobbelt box, sammen med DVD'en fra jubilæumsshowet, portrætprogrammer og meget mere.
I april 2009 udkommer TØRFISK med en ny CD med 14 nye numre. CD'en bliver udgivet i Nuuk i Grønland i forbindelse med 2 koncerter.
Til marts kommer vi til at se drengene i Top-Charlie med en helt ny sang, som osse kommer med på CD'en. Sangen hedder "Murene Skal Ned" som blev præsenteret på en single i efter-året 2008.
TØRFISK kalenderen for 2009 er godt på vej til at blive fyldt helt op. Der er booket omkring 60 koncerter ind på nuværende tidspunkt.
Thyborøn-gruppen Tørfisk hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene Irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster.
De synger, spiller og underholder, så det er en fryd - med typisk vestjysk charme som ikke er til at stå for - og er en stensikker succes med deres lytteværdige, morsomme og ekseptionelle repertoire. Samtidig er Tørfisk drengene dygtige musikere, som forstår at udnytte musikken sammen med deres helt stærke side: de karakteristiske, vestjyske, forblæste mande-stemmer.
Tørfisk's skæve, finurlige og vedkommende tekster afslører masser af fin sans for tilværelsens sjove sider, og kombineret med friske melodier og udadvendt optræden er underholdningen på topplan. Naturlig charme, humor og ægthed er Tørfisk i en nøddeskal.
Med en masse erfaring fra den danske musikscene, og med 14 CD'er og 1 DVD udgivelse i "nettet" har Tørfisk stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet. Og vel at mærke med den samme besætning som da det hele startede med TØRFISK i 1981.
Trods (eller på grund af) de næsten 28 år på bagen, er Tørfisk:
Anker Hviid (2010 61): bouzouki, fløjte, harmonika sang, 4 børn, 1 kone og 2 kolde fodboldben.
Bent Kirk (24 12 58): bas, sang, 4 børn (mindst), 1 kone og 1 overdækket udestue og 1 biograf.
Egon Kirk (10 04 62): adskillige banjoer, mandolin, sang, 3 børn, 1 kone, l folkevogn og 1 swift.
Bent Bro (01 09 61): guitar, frugt, sang, 3 børn, 1 kone (endnu) og 1 brugt føntørrer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tørfisk er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tørfisk

For booking af Tørfisk ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk