Best Of Bowie

jamband

Det danske jamband Best Of Bowie har valgt at dække David Bowies karriere på grund af den store alsidighed i Bowies repertoire. Den musikalske rejse begynder i 1969 med Space Oddity tager gennem hans slaraffenland af stilarter og stemninger som Ziggy Stardust, Fame, Heroes, Ashes to Ashes, Let's Dance, China Girl, New Killer Star. m. fl.

 

Best Of Bowie

 

-Vi vil ikke skabe en illusion om, at jeg er Bowie, men med stor respekt præsenteres Bowies musik med lige dele coolness, performance, professionalisme og kærlighed - siger Martin Stokbro, der er forsanger i Best Of Bowie.

Best Of Bowie er et super liveband bestående af syv rutinerede musikere. Bandet giver altid sit trofaste og store publikum en koncert helt i Bowies ånd. Det er ikke kun et band for Bowies store fanskare, men det perfekte orkester, hvis man vil have en speciel musikalsk oplevelse og en god aften i byen.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Best Of Bowie er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Best Of Bowie

For booking af Best Of Bowie ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk