Anders Bircow

Komiker og konferencier

Anders Bircow serverer et varieret One-man Show. Musik, parodi, Stand-up med en stænk af frækhed giver midtermanden (i Linie 3) sine egne indfaldsvinkler.

 

Anders Bircow

 

Nyt foredrag: Arbejdsglæde, kommunikation og humor

Ønsker I vilje til mere? Det være sig arbejdsglæde, selvansvar, trivsel, positive tanker, forandringsvillighed og godt samarbejde med fokus på ros og anerkendende kommunikation. Humor på arbejdspladsen.
Når skuespilleren og entertaineren træder i karakter, så sker der noget.

Bircow har svarene til jer
- Få nyt syn på sagen serveret med humor - den bedste pædagog
- Alle vil få en på opleveren, så de går videre med energi og mod på forandringer og forbedringer. Målbare resultater hos den
enkelte og i Teamet.

Bliv kureret for verdens mest smitsomme sygdom. SLUM!!
Medarbejderne opnår værdier som arbejdsglæde, trivsel, forandringsvillighed og godt samarbejde med fokus på ros og anerkendende kommunikation, positive tanker og selv ansvar?

Anders Bircow har stor erfaring i planlægning af fester og som konferiencer, og optræder også gerne på engelsk.

Anders Bircow blev født i Helsinge og gik på folkeskoler i Nærum, Ramløse og Helsinge. Han tog en uddannelse som bankassistent i Helsinge - tog derefter studentereksamen i Gentofte og arbejdede senere som lærer i Vorgod vest for Herning. Derefter uddannelse som skuespiller ved Århus Teater og har optrådt på de fleste teatre i København. Stort virke som Entertainer med eget One-Man Show. Har uddannet sig indenfor Finansiel Intelligens og holder foredrag derom. I 1979 blev han en del af Linie 3.

Derudover har han virksomhedserfaring samt stor erfaring i opbygning af medarbejder-stab og Team-play. Anders har genopbygget, restaureret og drevet Søpavillonen i København. Primus motor i selskabopbygningen af Linie 3 og ankermand med hensyn til kreativiteten. Sammen med hustruen udvikler og vejleder han selvstændige erhvervsdrivende med stor succes.
Derudover er han uddannet Life- & Businesscoach og har studeret Menneskekundskab.

OG så lægger han stemme til Mickey Mouse. Oplev hans foredrag om Mennesketyper i Andeby.
"Er du en Mickey Mouse eller en Anders And?"

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anders Bircow er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anders Bircow

For booking af Anders Bircow ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk