Anne Marie Helger

Komiker

Skuespiller. Forfatter. Solist. Emnerelateret oplæg-underholdende samvittighedskunstner. Vækkelses-komikøse med speciale i store entrèer og effektfulde sortier. Dramatisk dragtdiva. Holdningsoppiskende samfundskritikøse. Sanger.

 

Anne Marie Helger

 

Anne Marie Helger gør sig som under- og overholder til arrangementer og møder med optrædener, der er skræddersyede til det aktuelle formål.

Hun fungerer som festligt indslag ved konferencer, som oplægsholder, ordstyrer, velkomsttaler, tema-fremstiller eller foredragsholder og henrykker alt folket fra fagbevægelser til IT-firmaer.

Fru Helger kommer au naturelle eller stiller op i sine kendte kampkrinoliner og/eller i større og mindre forklædninger som f.eks. den forsagte, bæse-farvede normaldansker Connie Knudsen, den altid perlende fru skibsreder Percy Plask-Plaskenskjold fra Søllerød eller Jytte Jævn i containerlooket.

Så godt som alle kostumer er kreeret af den uovertrufne haute-kostume-mester par exellence mosjø Lars Andersen.

Af store rober fås bl.a. Rød Rokko-Orgasme, Kulørte Tournure Klat, Sort Drama-dragt, 25-års Hvid Jubilæumsgarniture eller 35-års kamp-krinolistisk kunstkostume i sort orgasme med hånd mastuberet kniplings-ornaneringer.

Rød front med flæser - et kostumeshow light

Anne Marie Helger tager nogle få af sine mange, overdådige råbe-rober med på scenen og præsenterer publikum for en række heftige højlys fra den mangeårige, helgerske karryæra med afsæt i kostumerne, deres historie og anvendelse. Klimateriemakrellen har skiftet status til mimre-makrel, men hun har lige mange farver og lige mange holdninger, og hun holder dem stadig ikke for sig selv! Det sprudler og syder med anekdoter, (van)vittige ind- og udfald, politiske stryg, bedske kommentarer, når fru Helger tager fat. De færreste går ram forbi, men Anne Marie Helger mestrer som få kunsten at træde på de ømmeste tæer og få folk til at le imens.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anne Marie Helger er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anne Marie Helger

For booking af Anne Marie Helger ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk