Anton & Agger

komikere og serveringsteater

Anton & Agger inviterer sit publikum ind i et skævt, underfundigt og originalt univers. Et show med Anton & Agger er skræddersyet moderne komik til mennesker, der kan lide at grine.

 

Anton & Agger

 

Anton & Agger har et højt teknisk niveau og erfaring fra mange års professionel optræden. Anton & Agger er et Low-tech show der kan opføres de fleste steder.

Varighed afhængig af arrangementet.

Kan med fordel kombineres med Anton & Agger som Showtjenere.

Anton & Agger går også med stor fornøjelse rundt blandt publikum som morsomme tjenere. Med morsomme gags, og respekt for gæsterne i øvrigt, giver de på deres helt unikke facon ethvert selskab et humoristisk skub i den rigtige retning. Denne form for humoristisk underholdning er særdeles velegnet som b. la.:

Icebreaker til velkomstdrinken? Et overraskende indslag under middagen? En anderledes oplevelse til receptionen eller...

Anton & Agger er også et anderledes morsomt indslag på gader og stræder, til byfesten, rundt i alle firmaets afdelinger, eller..

Med en række gennemarbejdede overraskelser i bagagen har Anton & Agger skabt en ny form for underholdning, der med stor opfindsomhed fremkalder det helt store grin hos publikum.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anton & Agger er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anton & Agger

For booking af Anton & Agger ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk