Asger Fonnesbech Jensen

Ballonmanden

Vinderen af katagorien komik i TV2's "Scenen er din" Asger Fonnesbech, bedre kendt som "ballonmanden" , tog hele Danmark med storm, da han optrådte med sit artist nummer i "Scenen er din".

 

Asger Fonnesbech Jensen

 

Vinderen af katagorien komik i "Scenen er din" Asger Fonnesbech, bedre kendt som "ballonmanden" , tog hele Danmark med storm, da han optrådte med sit artist nummer i "Scenen er din". Publikum sikrede ham 1.pladsen. Asger Fonnesbech er nu klar til at tage ud med sit show. Tempofyldt akrobatik, artisteri og selvfølgelig det sjove ballonnummer, som publikum kender fra TV. Medbringer egen teknisk assistent og lydanlæg til små steder.

Asger Fonnesbech er uddannet på Nordisk Artist og Teater Højskole i Danmark, samt Den Russiske Statscirkus Skole i Moskva.

Asger Fonnesbech har underholdt med jonglering, akrobatik, komik og balloner i Japan, England, De Canariske Øer, Danmark, Syd Afrika og senest på TV2.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Asger Fonnesbech Jensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Asger Fonnesbech Jensen

For booking af Asger Fonnesbech Jensen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk