Carsten Knudsen

Ham fra De Nattergale

Ja det er ham fra "De Nattergale", som mange vil nikke genkendende til og huske for bl.a. rollen som svineavler Gert Regnborg Jensen fra Canal Wild Card eller Gertrud Sand fra The Julekalender. Oplev disse figurer samt mange andre og også nye!

 

Carsten Knudsen

 

Carsten Knudsens nye show har fået nyt materiale. Der kommer nye historier om Carstens onkel Erling og hans kone Carla og deres daglige kamp med havemyrerne og globaliseringen. Globaliseringen viser sig også i showet ved,
at der både er tekster på dansk, jysk og tysk.

Carsten Knudsen har et stort katalog af sange og figurer.
Svineavler Gert Regnborg Jensen, Gertrud Sand, kokken Francois Supper, Kalle Mattias med flere.

Og man vil blive udsat for historier om Carstens mange fætre og onkler, og deres daglige kamp for at få råd til en fladskærm, og deres kamp med nogen af samfundets største fjender, have myrer og dræber snegle.

Carsten Knudsen går på scenen både som trubadur, entertainer, stand up og klovn.

Carsten Knudsen har ofte hele maskinparken med - guitar, banjo, violin, didgeridoo, fløjter helicon (tuba). Og ind i mellem har han også brug for et bækken.

Carsten Knudsen holder også gerne et foredrag om sin opvækst og karriere. Han er vokset op i et hjem, hvor tanken om at blive noget inden for showbiz, var lige så langt ude på landet som hans barnsdomshjem.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Carsten Knudsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Carsten Knudsen

For booking af Carsten Knudsen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk