DK Rocks

DK Rocks
Kendt fra DR1 underholdnings program "Hiv stikket ud".

 

DK Rocks

 

DK Rocks er et band på den danske live-scene, samlet af musikere kendt fra store kendte koncertnavne. Bandet tager begrebet "husorkester" til en helt ny dimension når de fyrer op under det nye DR1 fredags underholdningsprogram "Hiv Stikket Ud".


DK Rocks har taget deres navn af den simple grund, at bandet spiller danske pop og rock klassikere oversat til engelsk. Alle sangene får desuden tilsat et skud seriøs rock guitar. I front for bandet står den karismatiske sangerinde Anne Holse, som bliver bakket op af et orkester der sparker R..! Den nye titelsang "Pull The Plug" åbnede showet der startede 16. februar kl. 20.00 på DR1.

DK Rocks spiller et kendt dansk hit, oversat til engelsk, i hvert show og man kan roligt glæde sig til nye power versioner af "All My Love" (Rocazino), "Jeg vil lade lyset brænde" (Ray De Ohh), "Sui Sui" (Sneakers), "Video video" (Brixx) . Første gang man stiftede bekendtskab med bandet, var det med en fantastisk performance som gæster i Melodi Grand Prix finalen d. 10. februar i Horsens. Her leverede DK Rocks en blændende version af den gamle Grand Prix klassiker "Video Video", tilsat ny energi og masser af rock attitude.

Alle de bedste gamle danske pop og rock klassikere tages under så overbevisende en behandling, at man ikke kan andet end at komme op af stolene og fyre den af.

DK Rocks skal bare opleves live.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på DK Rocks er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på DK Rocks

For booking af DK Rocks ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk