Syngeriet

FORRYGENDE MUSIKALSK SHOW

Oplev opera på en ny og anderledes måde med Syngeriet - underholdning krydret med humor, sketch og skuespil i et forrrygende musikalsk show - "Fra Carmen til den allersidste dans".

 

Syngeriet

 

Syngeriet er en ikke helt almindelig opera-trio - trioen består af professionelle operasangere fra Det Kongelige Teater og Den Fynske Opera og optræder ikke bare på scenen, men tager del i festen og laver sjov med hinanden og gæsterne. Sammen med skuespillerne Kit Eichler og Peter Schrøder har de tre sammensat det populære show.

Klædt på til fest ankommer Syngeriet forsinkede og forvirrede til den forkerte fest, blander sig med gæsterne, diskuterer højlydt, bryder ud i sang ved den mindste anledning, for til sidst at levere et gennemført musikalsk show med uddrag fra en række populære operaer, operetter, musicals og vaudeviller.

Overraskende bølger showet mellem operette, vanvittige jokes med publikum, opera og et udpluk af de sange, folk kan synge med på - leveret på en måde, som du aldrig vil opleve det fra stolerækkerne på Det Kongelige Teater.

Syngeriet består af Kristina Langberg, Liv Oddveig Midtmageli og Søren Hossy og som medspiller og pianist sidder Ingo Schauser ved flyglet.

Syngeriet er særdeles velegnede til firma-arrangementer, receptioner etc.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Syngeriet er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Syngeriet

For booking af Syngeriet ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk