De syngende Lussinger

Århus har fostret et nyt navn i den musikalsk-komiske genre: De Syngende Lussinger.

Bag navnet gemmer sig tre sangere med udsøgt humor og musikalitet: Martin Preisler, Bjarne Langhoff og Eskild Dohn.

 

De syngende Lussinger

 

De Syngende Lussinger er kendt for deres medrivende koncerter, hvor man bl.a. kan opleve parodier på kendte kunstnere, sekshændig guitar, symfoni for sav og sousafon, improviserede indfald "så hatten passer" og sågar en rockmusical.

Det er musikalsk entertainment i særklasse, der kan få selv den største hængemule til at overgive sig til lattermusklen. Så kom og få én på sinkadusen af de tre storsyngende spradebasser.

De Syngende Lussinger har gennem længere tid været ude af offentlighedens søgelys.

Onde tunger hævder, at de har siddet inde i et par år, dømt for henholdvis blufærdighedskrænkelse, underslæb og besiddelse af euforiserende stoffer:

Eskild udviste således en voksende interesse for slik og skolegårde, Martin fik snablen lidt for dybt i Wig Wams kassebeholdning, mens Bjarne præsterede at skovle sne med næsen.

På resocialiseringskontoret mødte de hinanden og aftalte at genoptage deres hensygnende karriere.

Eskild Dohn
er en yderst alsidig sanger og musiker, der har spillet med bl.a. Sigurd Barrett, Jette Torp, Ivan Pedersen, Grethe Sønck, Harvest Moon, Zindy Laursen og Inside the Whale. Han har desuden komponeret og arrangeret musik for Sigurd Barrett, Jette Torp, Mek Pek og Annette Bjergfeldt. Desuden har han komponeret musik til opsætninger af Ibsens "Peer Gynt" og Shakespeares "Hamlet" i Musikhuset i Århus. Forrige år blev Eskild udvalgt af Danmarks Radio til at deltage i et fremstød for original dansk musik, der hedder Karrierekanonen og arbejder for tiden med at skrive musik til et stykke af Svend Åge Madsen, som sættes op i Århus Festuge.

I De Syngende Lussinger synger Eskild en inciterende bas og trakterer en lang række instrumenter, bl.a. guitar, bas, trompet, sousafon, violin og båthorn.

Martin Preisler
er ét af landets lysende sangtalenter. Han har bl.a. opnået fornemme anmeldelser for sin medvirken i Århus Teaters "Made in Århus" og "Hair". Desuden har han imponeret i
"West Side Story" i Århus Musikhus, "Rent" på Gladsaxe Teater samt "Gasolin" på Det Danske Teater.

Han har optrådt i TV både som solist og som korsangerog har senest medvirket i "Jesus Christ Superstar" på Østre Gasværk samt indspillet album med Danmarks Radios Big Band.
I efteråret 2004 optræder han på Fredericia Teater, hvor han har hovedrollen i en opsætning af "Tommy".

I De Syngende Lussinger synger Martin en ekvilibristisk tenor og spiller desuden guitar, sav og mundharpe.

Bjarne Langhoff
er endnu ét af landets strålende sangtalenter. Ligesom Martin imponerede han i musicalen "Hair" og yderligere i Århus Musikhus' opsætning af "Chess" samt Fredericia Teaters opsætning af "Evita".

Han har desuden slået sine folder som sanger og keyboardspiller i et af landets hotteste disco-orkestre, Le Freak, og medvirkede sidste forår i Danmarks Radios Melodi Grand Prix. I dette efterår medvirker han i en opsætning af Grease i Musikhuset i Århus og Vejle Musikhus.

I De Syngende Lussinger synger Bjarne en smægtende tenor og spiller keyboard, harmonika og blokfløjte.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på De syngende Lussinger er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på De syngende Lussinger

For booking af De syngende Lussinger ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk