Eddie Skoller

international komiker

Med sine one-man shows har Eddie Skoller nu etableret sig som 'den internationale dansker' - danskeren som med base i Danmark rejser verden rundt, både med egne turnéer og for internationale virksomheder og kongresser.

 

Eddie Skoller

 

Eddie Skoller ved hvilke strenge, han skal spille på for at få smilet frem, uanset hvor gæsterne kommer fra - og uanset om der er 10 eller 1000 af dem.

Showet tilrettelægges sammen med Dem, således at underholdningen tager udgangspunkt i deltagere, produktet og anledningen -
uden at showet dog mister det Skollerske særpræg -

Når Eddie Skoller ikke optræder med offentlige shows i Danmark eller i udlandet, har De muligheden for at få underholdning i verdensklasse til lukkede firmaarrangementer, kongresser m.v.

Et show, der naturligvis kan gøres mere personligt end det er muligt med de offentlige shows De kender.

Denne måde at arbejde på har været en kæmpesucces for Eddie Skoller ved utallige arrangementer verden over

Eddie Skoller er International Entertainment
Som den internationale entertainer, Eddie Skoller er, kan han optræde i vanlig stil på mange sprog. Og netop behandlingen af sproget er én af de ting, der gør Eddie Skoller helt unik.
Fire ud af fem shows foregår i dag på engelsk.

Ring og få en uforpligtende samtale om Deres muligheder for at byde på international underholdning.

Læs mere om Eddie Skoller på www.eddieskoller.dk

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Eddie Skoller er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Eddie Skoller

For booking af Eddie Skoller ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk