Finn Nørbygaard

Komiker

En aften med Finn Nørbygaard og hans pianist er lig med kvalitetsunderholdnng - en aften, hvor komik, sang og skuespil går op i en højere enhed, naturligvis kædet sammen af Finn Nørbygårds finurlige charme.

 

Finn Nørbygaard

 

Finn Nørbygaard - turne i efteråret 2009.
Som du måske har erfaret i pressen er Finn Nørbygaard i fuld gang med at planlægge sit næste show. Det har fået titlen "FINN på nye eventyr!"

I den traditionelle pause mellem Finn & Jacob shows har Finn Nørbygaard valgt at tage på turne i og med sit helt eget univers kun bakket op af kapelmester Kristian Borregaard.

Selve showet er endnu delvist på tegnebrættet, men det står fast at selvironi og ærlighed vil blive vigtige elementer i showet. Og som Nørbygård selv siger - med det hele!"

Der skulle gå 7 år som skolelærer, før Finn Nørbygaard turde springe ud i det, han allerhelst ville: nemlig være komiker.
Men som sindig vestjyde( Finn Nørbygaard er opvokset i Esbjerg) blev beslutningen ikke truffet fra den ene dag til den anden.

Selv om Finn Nørbygaard i starten af 80`erne gjorde en del cafeer i midtbyen af Århus usikre ved nogle stand-up comidian shows, var det først ved mødet med Jacob Haugård i efteråret 84, at tingene rigtig tog fart.

Sammen blev de sat til at krydre nyhedsudsendelserne på Østjyllands Radio - og dermed var "buskontrollørerne" dannet, og da de først blev faste indslag i TV-programmet "Lørdagskanalen" var gennembruddet en realitet.

TV gennembruddet blev fulgt op af mere TV og radio, de lavede sammen en del OBS`er og børneprogrammer.

Siden blev kontrolløruniformerne skiftet ud med hjemmeværnsuniformer, og ledvogteruniformer, samt - ikke mindst - detektivpåklædning. Sidstnævnte kunne dog kun ses på det store biograflærred, hvor Jydekompagniet 1 og 3 blev store publikumssucceser.

Nævnes skal det det da osse, at de inden de i bedst forståelse skiltes ved nytårs tid 88/89, nåede at indspille en del små reklamespots for et sodavandsmærke, hvor specielt Finn Nørbygaard har meget svært ved at udtale produktet.

I foråret 90 fik Finn Nørbygaard sit sologennembrud på TV i 3 lørdagsprogrammer hos Hans-Otto Bisgård med bookeren Karl Einar, som underholdt sig med navne som Steffen Brandt, Thomas Helmig og Hanne Boel - og vel at mærke på sin helt egen facon. Karl Einar "genopstod" som sportsjournalist for TV-2 sporten under Ol i Barcelona. Finn Nørbygaard skrev i 1992 musicalen BIZ , som også blev vist i DR-TV samt valgt som DR-TV`s bidrag til Montreux.

I foråret 94 startede Jette Torp og Finn Nørbygaard landsturneen "Musik og Fis" som sluttede nytårsaften 95 og blev med ialt 170 jobs den længste turne i Danmark nogensinde. D. 24. september 1996 havde Finn Nørbygård premiere på "Mig og Elvis"- et soloshow med hjælp fra en elg og 5 musikere. Turneen varede nøjagtig et år. I foråret 98 tog Finn Nørbygaards karriere en helt ny retning. Med inspiration fra Dave Allans TV-shows fra 7o`erne producerede han sammen med Skandinavisk Filmkompagni 12 udsendelser med titllen "Finn`sk Fjernsyn". De vistes i foråret og efteråret 99.

Udsendelserne blev en succes og med omkring 1 million seere pr. udsendelse bestilte TV2 samme år yderligere 16 udsendelser.
Disse blev produceret i 2000 og blev vist i 2001.

Finn Nørbygaard har netop afsluttet turneen "Finn og Co" med sangerinder Yasmin Steenholdt og Rikke Mølgård.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Finn Nørbygaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Finn Nørbygaard

For booking af Finn Nørbygaard ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk