Hatten rundt

Komikere

Publikum vil endnu engang kunne opleve improteater af bedste kvalitet med Hatten Rundt i absolut stærkeste opstilling, nemlig:
Niels Olsen, Søren Østergaard, Claus Bue, Søren Hauch-Fausbøll, Torben Zeller. Igen styrer Gunner Frøberg slagets gang og Frans Bak sørger for den musikalske opbakning. Antallet af spillere kan varieres.

 

Hatten rundt

 

Med udgangspunkt i sig selv, en kuffertfuld rekvisitter og kostumer kaster de fem skuespillere sig frytløst over publikums udfordringer under kyndig ledelse af konferencier og indpisker Gunner Frøberg, som på vanlig, let kommanderende vis får spillerne ud i de mest vanvittige, absurde og helt umulige situationer til stor morskab for såvel publikum som for spillere.

Et show med Hatten Rundt kan af gode grunde ikke beskrives.
Showet er jo i høj grad afhængigt af publikum, som har til opgave at skrive sedler til skuespillerne, som så må trække på deres store talent og på bedste vis forsøge at få mening (samt underhold-ningsværdi) i de mere eller mindre umulige udfordringer publikum
stiller dem.

Til gengæld kan vi garantere en fremragende oplevelse i selskab med Hatten Rundt - en aften hvor alt er uforudsigeligt og hvor ingen kan føle sig sikker - specielt ikke skuespillerne selv.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hatten rundt er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Hatten rundt

For booking af Hatten rundt ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk