Bich Quang

Musikalsk eventyr

Historien om Bich Quang kunne være skrevet af H.C.Andersen, og havde han kendt hende, ville hun helt sikkert have inspireret ham til eventyret om Nattergalen. For aldrig har man hørt så stor og klar en stemme komme fra så lille et menneske.

 

Bich Quang

 

Bich Quangs musikalske eventyr

Bich Quang var kun et år, da hendes mor måtte forlade hjemlandet Vietnam som bådflygtning. Moderen kom til Danmark, og fire år senere, i 1987, blev den nu fem-årige Bich Quang og hendes far genforenet med hende. Den musikalske familie slog sig ned i Svendborg, hvor Bich Quang voksede op. Efter sin HHeksamen i 2003 rettede hun fokus på karrieren som sangerinde, og samme efterår gav Bich Quang sin debutkoncert for et begejstret publikum på Svendborg Teater.

Det lokale erhvervsliv var tilsvarende begejstret, og ved hjælp af koncerter og sponsoraftaler med 30 firmaer fik Bich Quang mulighed for at finansiere indspilningen af de numre som i slutningen af 2005 fik RecArt Music's Jens Ove Friis til at signe den kun 23 årige Bich Quang til sit selskab. CD'en kommer til at indeholde et mix af nye numre skrevet specielt til Bich Quang, samt numre, der tidligere er blevet fortolket af andre store sangere som Barbra Streisand, Barry Manilow, Burt Bacharach og Neil Sedaka.

Nu kæler Bich Quang for dem med sin smukke, rene og klare stemme, der indeholder en forbløffende styrke.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bich Quang er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Bich Quang

For booking af Bich Quang ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk