Herdis & Kammertjeneren

Serveringsteater og komikere

Herdis & Kammertjeneren leverer anderledes serverings former og optræden til et hvert arrangement. Mange års erfaring har gjort Dem til et af de bedste serveringsteatre i Danmark. Med store følelser, masser af morskab og højt humør vil de sørge for at netop Deres arrangement vil blive husket.

Herdis og Kammertjeneren har erfaring indenfor alle arrangements typer og med deres store professionalisme, er de altid klar med gode råd og vejledning i at gøre et arrangement endnu bedre.

Gå ikke glip af underholdning i topklasse..

Går aldrig over stregen!

 

Herdis & Kammertjeneren

 

Så hvorfor ikke benytte Dem af Hr. Gregor Müller og Frk. Herdis Jensen til Deres næste arrangement. Sammen løfter de stemningen fra start til slut, naturligvis altid i sikkert samarbejde med de deltagende gæster. Deres underholdning udvikler sig altid til et tæt og varmt forhold til publikum, som kan regne med at få masser at grine af. Næsten alt har de prøvet og som rosinen i pølseenden slutter deres optræden altid med en overraskelse.

Både Hr. Gregor Müller og Frk. Herdis Jensen optræder også gerne alene.

Herdis og Kammertjeneren optræder til fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, jubilæer, firmafester, konferencer, kurser, messer, workshops, indvilgelser, overrækkelser etc. De afvikler også gerne arrangementer fra scene, som det "perfekte" konferencier par.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Herdis & Kammertjeneren er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Herdis & Kammertjeneren

For booking af Herdis & Kammertjeneren ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk