Leif Maibom

Komiker

Leif Maibom's revysucesser er blevet et efterspurgt indslag til firma- og foreningsarrangementer. Derfor har han sat en program sammen af tidens største sucesser.

 

Leif Maibom

 

Du får en go' times underholdning med masser af dejlige revyfigurer i sjove, flotte, festlige og skøre kostumer.

Leif Maibom har ingen skuespilleruddannelse bag sig. Han debuterede som revyforfatter i Holstebrorevyen i 1978 og har siden skrevet hundredvis af revytekster, ligesom han har skrevet drama, satire, causerier, noveller og poptekster. To gange har anmelderne kåret ham som "Årets Revyforfatter". I 11 år stod Leif Maibom i spidsen for Hurup-revyen på Møllekroen i Hurup og i flere omgange har han været kunstnerisk leder af revyen på Røde Kro Teater i København. Han er direktør for Sønderborg Sommer Revy, hvor han også er forfatter og selv medvirker som skuespiller bl.a. med den populære figur "Thorleif". Udover spillefilmene "Det Store Flip" og "Anja efter Victor" har Leif Maibom medvirket i flere reklamefilm.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Leif Maibom er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Leif Maibom

For booking af Leif Maibom ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk