Los Problemos & De skøre tjenere

- Komikere, serveringsteater, underholdning

Los Problemos er en flok herrer, som byder alle deres omgivelser på en "anstrengt underholdning", som bestemt vil passe ind i stort set alle selskaber.

 

Los Problemos & De skøre tjenere

 

Los Problemos underholder omkring bordene under spisningen med "kikset" servering, og crazy-komik.

Showet krydres med forrygende musikalsk underholdning fra scene og afsluttes med en fantastisk finale.

Los Problemos står for "service" (eller mangel på samme) og musikalitet.

Alle kommer de fra "det spanske", men har dog været jorden rundt på verdensturne hele to gange, bl.a. sammen med Michael Jacobsen og Brødrene Olsen.

Det hele startede med et guideshow på Lanzarote, og for de fire medlemmer af Los Problemos, der alle er fra København og omegn, kulminerede det hele med en optræden på landsdækkende tv!

Juan Luis El Jefé
Juan Luis er den ældste bror. Han har fået ansvaret fra Mama og Papa om at føre gruppen sikkert rundt på den store dobbelte verdensturné. Han styrer sine brødre med hård hånd og er den eneste, der taler "flydende dansk".


Miguel El Guapo
Miguel er vel nok verdens bedste guitarist, han rejser ingen vegne uden sin guitar. Instrumentet har gået i arv gennem flere generationer og guitarspillet har stolte familietraditioner.

Miguel er mægleren, der har ordet i sin magt!


Ronaldo El Torro
Ronaldo er tyrens skræk, han er blevet forbudt adgang på flere arenaer i Spanien! Dyrepsykologer har kronede dage efter Ronaldo har set en tyr i øjnene!!

Ronaldo er frygtindgydende, men en fremragende musiker!


Antonio El Ritmo Fantastico
Antonio har som navnet antyder et stort rytmisk talent. Han er måske ikke den klogeste af brødrene, til gengæld er han meget høj!

Antonio afskyr dårligt vejr og kulde

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Los Problemos & De skøre tjenere er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Los Problemos & De skøre tjenere

For booking af Los Problemos & De skøre tjenere ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk