Michael Carøe

sanger, komiker, entertainer, konferencier

Michael Carøe er en dansk entertainer, sanger, komiker, tv-vært etc. Han fik sit gennembrud i komiker-trioen Plat og på Kanal 2's Morgenflimmer.

 

Michael Carøe

 

Han har siden beskæftiget sig med forskellige grene inden for underholdningsbranchen. Bl.a. er han en populær crooner, men gør det også stadig som komiker.

Mød Danmarks svar på Frank Sinatra! Michael Carøe er musikkens og sangens troldmand. Han mestrer croonerens og underholderens rolle til fulde.

Michael Carøe tryllebinder sit publikum, så ingen er i tvivl om, at de med Michael Carøe har fået en oplevelse af de helst store.

En optræden med Michael Carøe fås i forskellige variationer:

1. Michael Carøe med det helt store Las Vegas Show, der inkluderer 14 personer på scenen.

2. Michael Carøe og Guldholdet, som er 6 personer på scenen.

3. Michael Carøe og Mini-Veqas holdet, som er 5 personer på scenen.

4. Michael Carøe som den kompetente og underholdende konferencier og toastmaster aftenen igennem.

Michael Carøe er uddannet skuespiller på Statens Teaterskole.
Dannede humørtrioen PLAT med kollegerne Peter Kær og Mads Keiser, har medvirker i talrige skuespil og en del film, deriblandt Farlig Leg, De Nøgne Træer og Århus By Night.

Har arbejdet som TV-vært for bl.a. TV 3's Mand-O-Mand. Han debuterede som soloentertainer med showet Dean Michael Welcome to My Way på Bellevue Teatret i maj 1998, og den 10. august er han at finde på Riddersalens Scene ved årets Kronborgmøde.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Michael Carøe er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Michael Carøe

For booking af Michael Carøe ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk