Larsen & Solberg

Underholdning og fiduskunst i særklasse

Noget synes naturligt og andet er i absolut strid med såvel logikken som tyngdeloven. Det sidste gør sig gældende, når parret Larsen og Solberg i efteråret turnerer i Danmark med deres fælles magiske og komiske show.

 

Larsen & Solberg

 

Med kombinationen af entertaineren Joachim Solberg og skuespilleren og satirikeren Peter Larsen er en nyt og meget særpræget makkerpar undfanget. Der er tale om underholdning og fiduskunst i særklasse, når de to komiske talenter mødes på scenen.

Joachim Solberg har for længst placeret sig som en af Europas bedste tryllekunstnere. Med sit velpolstret ydre og sin hurtige replik er Solberg den diametrale modsætning til den gammeldags tryllekunstner med de hvide handsker og den høje hat.

Som et perfekt supplement til Solbergs magiske stil, medvirker Peter Larsen i forskellige bjergtagende karakterer. Ikke mindst som tryllekunstnerassistenten Nelly Nissen, som er blevet indkaldt som sygeafløser fra Dansk Artist Forbund, og som prøver sin sin helt egen diskrete måde at "hjælpe" Solberg gennem forestillingen. Ikke en helt let opgave for nogen af dem.

I 2003 lavede de to entertainere et samarbejde, hvor man med Danmarkstouren 'I kamp mod tyngdeloven' for første gang lod publikum opleve et show med både magi, humor og hjemmelavet fiduskunst i særklasse.

Den noget specielle kobling af Solbergs sublime illusionsteknik og Larsens uovertrufne karikaturer på absurde, men ikke satirisk uvedkommende kvindemennesker giver sig udtryk i et show, der både er hylende morsomt, imponerende og - ikke mindst - yderst interaktivt.

Hvad sker der, når kendte reb- og udbrydertricks udføres af en fingernem magiker og en bredmundet "sygeafløserassistent"?

Larsen & Solberg giver svaret i et show, der kommer vidt omkring i et elegant men særdeles hæsblæsende tempo.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Larsen & Solberg er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Larsen & Solberg

For booking af Larsen & Solberg ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk