Stefan & Kim

musikalsk og komisk underholdning

En begejstret verdenspresse har gentagne gange ledt efter ord, der beskrive oplevelsen af Stefan & Kim. Og det er velbegrundet, for det er bestemt ikke nogen let opgave at give en enkel, kort og ikke mindst rammende beskrivelse af det indtryk, publikum sidder tilbage med efter at have gjort bekendtskab med de to virtuoser.

 

Stefan & Kim

 

De har optrådt over det meste af verden, når der har været bud efter kunstnerisk og komisk underholdning f.eks. i internationale koncerner.

Underholdning på meget højt musikalsk niveau med stemmer og instrumenter, der klæder og understøtter hinanden.

Kim Strandberg må ligne en galning med sit lange grå hår, men alt falder på plads når han dukker op som Beethoven, slår sig løs som violinist og laver et af de sjoveste numre med en kvindelig publikummer jeg nogensiden har oplevet. Jeg vidste ikke man kunne lave samlejebevægelser og spille violin samtidig! Senere begynder violinen minsandten at brænde (jo, bogstavelig talt) i en sjælden hæsblæsende version af "Ungarsk Rapsodi".

Stefan Arwidson er en bredtfavnende sanger som mestrer det meste indenfor pop og musical. En stemme som får kvinderne til at smelte og giver mændene gåsehud af velbehag .

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Stefan & Kim er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Stefan & Kim

For booking af Stefan & Kim ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk