Strengedrejerne

Komikere, konferenciers, musikalsk underholdning

Når Strengedrejerne går på scenen starter en interaktiv leg, hvor alle kan være med. Det eneste som kræves er, at man har lyst til at grine.

 

Strengedrejerne

 

Steen og Mads kombinerer komik og musik, vanvid og elegance, sprogsans og erfaring, timing og improvisation og charme og show

- så her får man ikke bare stand-up, men dobbelt op!

"Danmarks mest ukendte stjerner", kalder Strengedrejerne sig. Nu kan du lære dem at kende, og opleve deres unikke sprogtalent, deres fabelagtige tekster, deres vidunderlige musikalitet, deres charme og udstråling, deres udsædvanlige kontakt til og samspil med publikum, kort sagt deres interaktive, vanvittige, musikalske, komiske og artistiske double-up-comedy show.

Steen Svanholm og Mads Westfall forbereder sig altid grundigt på hver enkelt optræden, og med deres store erfaring og professionalisme er de klar til at løse stort set enhver underholdningsopgave.

Steen og Mads er det perfekte valg til firmafester, konferencer, festivaler, spillesteder og private fester, og kan bestilles både med et musikalsk og festligt indslag og som konferenciers.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Strengedrejerne er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Strengedrejerne

For booking af Strengedrejerne ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk