Step N Stone

Danseorkester med superhits fra 5 årtier

Step N Stone spiller alle de største og bedste superhits fra de sidste 5 årtier, krydret med et elegant sceneshow og en flot lys sætning. Et bredt dansevenligt og internationalt repertoire, som sikrer et fyldt dansegulv hele aftenen og gør Step N Stone til det perfekte valg!

 

Step N Stone

 

Når Step N Stone indtager scenen er det med godt humør, feststemning og spilleglæde. Step N Stone spiller alle de mest svedige discohits, de mest powerfulde rock hits og ikke mindst toppen af poppen. Vi snakker ørehængere og internationale udødelige hits fra de tidlige tressere og op til dato. Bandet har siden 1999 udviklet sig til et professionelt show- og partyband, som underholder i hele landet. De leverer et medrivende show, hvor musikken danner baggrunden for en totaloplevelse udover det sædvanlige. Step N Stone mener, at hver performance fortjener at blive spillet, som var det første gang. Festen kan jo ikke gøres om!

Frække chicks og friske fyre! Pigerne fører sig frem i forskellige opsigtsvækkende kostumer, smil, guld og glimmer og skifter tøj i hvert sæt. Drengene tager blandt andet de legendariske Sgt. Pepper uniformer på undervejs, når Beatles skal have en over nakken. Musikerne spiller med stor overbevisning og selvsikkerhed. Det hele leveres gennem et toptunet lyd- og lysanlæg.

Step N stone spiller til alt, lige fra små private arrangementer, havefesten, bryllup og fødselsdag og til de store firmafester, halfester, festivaler og by- og havnefester. Step N Stone spiller også gerne til tema fester!

Repertoire: Adele, Amy Winehouse, Lady Gaga, Aqua, Robbie Williams, Tina Turner, Cher, Bryan Adams, U2, Beatles, Scorpions, Donna Summer, Duffy og mange flere at de store kendte navne!

Step N Stone har gennem tiden fået stor ros for deres sceneoptræden, påklædning og musikvalg. Step N Stone hører fra gæster og arrangører at den musikalske side er helt i top, ligesom vokalerne osse indhøster stor ros. Step N Stone arbejder hele tiden seriøst på at forny repertoiret i takt med tiden og være "up to date".

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Step N Stone er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Step N Stone

For booking af Step N Stone ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk