Ballonmand - Lars Lottrup

Når du søger efter "ham, der kravler ind i en ballon", kan vi tilbyde manden, der er kendt fra Zirkus Nemo 2001 og Zirkus Nemos Galla Show 2003.

 

Ballonmand - Lars Lottrup

 

Navnet er Lars Lottrup og han har optrådt med sin MegaBallon i snart 8 år. Hans nummer har i årenes løb glædet publikum i Kina, USA og det meste af Europa. Det er festunderholdning der ikke slår fejl.

"Lars' MegaBallon show er meget anbefalelsesværdigt!" Udtalt af Søren Østergård - Zirkus Nemo

"Lars Lottrups numre har en fremragende elegant underholdningsværdi. Numre, der på en anderledes måde sætter gang i publikum. Han tager pusten fra os der kikker på." Udtalt af Jan Schou - Skuespiller

Lars optræder 10-15 min. hvis det kun er MegaBallonen der ønskes, eller som voksen underholdning i 30 min. i kombination med en 2½ meter høj ethjulet cykel. Ved familie arrangementer kan forestillingen kombineres til 45 min. Ring for mere information.


Læs mere om ballonmanden Lars Lottrup på larslottrup.dk

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ballonmand - Lars Lottrup er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Ballonmand - Lars Lottrup

For booking af Ballonmand - Lars Lottrup ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk