Lise Nees

Sangerinde med internationalt format

Lise Nees er uddannet klassik sanger fra Det Fynske Musikkonservatorium og har tidligere været medlem både af Danmarks Radios Koncertkor og Den Jyske Operas Kor. Siden har hun videreuddannet sig indenfor musicalsang hos Barbra Streisands sanglærer i New York og arbejdet med bl.a. Jack Lee, kapelmester på Broadway.

 

Lise Nees

 

Lise Nees
- en sangerinde med internationalt format

En kirkekoncert med Lise Nees er altid en unik oplevelse af smuk sang, dyb indlevelse samt spændende og personlige tekstovergange mellem sangene i det veltilrettelagte program.

Lise Nees tilbyder en række helt forskellige programmer, som spænder vidt fra klassisk til musical og fra velkendte til nyere salmer og sange:

1. Familiekoncert
2. Koncert for konfirmander og andre unge
3. Nyere rytmiske salmer og musicalsange
4. Musicalsange med åndeligt indhold
5. Julekoncert
6. Årstidens salmer og sange
7. Salmer og sange på livets vej

Alle koncerter varer ca. 70 min. og består af solosang, fællessang og solospil.

Lise er især kendt for sine hovedroller i bl.a. "Les Misérables" (Østre Gasværk Teater), "The Sound of Music" (Amagerscenen), "Hans Christian Andersen" og "Tordenskiold"(Gladsaxe Teater) og "Crazy for You" (Det Ny Teater).

Hun har bl.a. været solist med RadioUnderholdningsOrkestret (Ledreborg Slotskoncerter) og Odense Symfoniorkester.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lise Nees er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lise Nees

For booking af Lise Nees ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk