Thomas Eje

-Topprofessionel multikunstner.
Hvem kan beskrive denne entertainer i få ord.
Det lader sig ikke gøre, fordi Thomas Eje bevæger sig i så mange ting. Sang, musik, parodier, monologer, komik.
Ja, hvad kan Thomas Eje ikke? - Han er den attraktive kunstner!

 

Thomas Eje

 

Biografi:
Thomas Eje er født den 15. marts 1957 på Frederiksberg. Begyndte i en ung alder at spille fagot, og forældrene ansporede ham til en klassisk musikkarriere. Han startede på Musikkonservatoriet i Odense, men søgte i 1978 ind på Århus Teaters elevskole.

Allerede i elevtiden medvirkede han i TV-serien "Matador" i en mindre rolle i afsnit nr. 22. Debuterede som teaterskuespiller i 1981 på Århus Teater i musicalen "Sweet Charity" og havde siden roller i bl.a. "Giraffen fra New Orleans", "Kirsebærhaven", "Irma la douce", "3 mand klædt af til skindet", "Tartuffe", "Ain't Misbehavi'n", "Den der ler sidst...", "Nøddebo Præstegård", "Stamherren" og "Da jazzen kom til byen". Har som skuespiller været engageret på Århus Teater, Odense Teater, Betty Nansen Teatret, Folketeatret, Nørrebros Teater, Det Danske Teater, Privatteatret, Lorry, og Det ny Teater samt i Tivoli- og Hornbæk-revyen. Øvrige teaterroller i "Gud hvor de løber", "Skatteøen", "Gøngehøvdingen", musicalen "Chicago" og operetten "Flagermusen".

Blandt filmrollerne kan nævnes "Kurt og Valde", "Forræderne", "Tukuma", "Kampen om den røde ko", "Den røde tråd", "Operation Cobra", "Nattens engel", "Klinkevals" og "Juliane". Har desuden lagt stemme til tegnefilmene "Toy Story" 1 og 2, "Snehvide og de 7 små dværge", "Den Lille Havfrue", Tv-serierne "Yogi bear", "Tiny Toons" samt 2 "Asterix"-film.

Har deltaget i utallige tv-programmer, hvoraf kan nævnes "Show for sjov", "TV i Teltet", "Lørdagskanalen", "Mikkels motiver", "Andorra", "Kasimir og Karoline", "Kometen", "Fælden", "Station 13", "Ikke lutter lagkage", "Bror smart og bror klog", "Gæt og grimasser", "Fup eller fakta", "Ordet på bordet", "Supersvarerne", "Aha", "Jeopardy", "Vind boxen", "TV-Avisen", "Smil du er på", "Meyerheim", "Eleva2ren", "Nissebanden", "Brødrene Mortensens jul", og "Skibet i Skilteskoven", samt et horribelt antal reklamefilm.

Var i juni 1979 med til at starte den populære trio Linie 3, med hvem det er blevet til diverse shows, herunder "Show for sjov", "Borte med Vesten", "10 års jubilæumsshow", "Hvor er de 2 andre!!?", "Linie 3 Show 97", og "Rundrejsen 2001". Siden 1995 solist i først "Thomas Eje Show" og siden "Imens de 2 andre er i Føtex".

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Thomas Eje er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Thomas Eje

For booking af Thomas Eje ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk