Elizabeth Hersing Ensemble

Koncert

Maria Elizabeths sange er landtidsholdbare, og mindst et par stykker har hitpotentiale... En klassisk uddannet musiker, der rækker meget længere, end den klassiske guitar traditionelt tillader..

 

Elizabeth Hersing Ensemble

 

Elizabeth Hersings musik er internationalt i sit udtryk og alligevel så unik, at der står Maria Elizabeth på hver eneste komposition.

"Maria Elizabeths sommerfugle-lette album lægger sig ikke i nogle andre kunstneres slipstrøm eller i forlængelse af nogen trend. Hun udtrykker sin personlige kompleksitet i et tilgængeligt, inviterende lydbillede, i en tæt, varm og fortrolig tone, der til tider kan nærme sig en hvisken. Et meget personligt lydbillede, der selvom der i dén grad blev skruet op for anlægget, stadig ville føles som et kærligt, tonalt strejf på kinden. Lyt til noget helt andet hos Maria Elizabeth Hersing, end du hører til daglig - lyt, og bliv overrasket".
Ivan Pedersen, sanger & sangskriver


"Jeg var så heldig at høre Maria Elizabeth synge og spille i en lille kirke i Cannes i efteråret - det var en stor oplevelse. Hun synger med en naturlighed og en autencitet, som går lige ind bag alle facader og værn, og får én til at slappe af og trække vejret roligt. Hendes lyrik er så fin og mild, men med kraft og vilje bag. Vi får skænket liv og dag sammen som en gave fra Gud, og vi skænker hinanden små gaver i den hverdag, der er så meget af. Jeg værdsætter den gave, jeg fik overrakt den dag i det lille kirkerum i Cannes."
Karina Aallmann, præst.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Elizabeth Hersing Ensemble er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Elizabeth Hersing Ensemble

For booking af Elizabeth Hersing Ensemble ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk