Den danske mafia

- John Mogensen kopiband

Mafiaen har efterhånden national "kult-status" på sommerfestivalerne - og herudover vælter mafiaen de lokale spillesteder!

 

Den danske mafia

 

Alle de herlige gamle John Mogensen klassikere forvandlet til heftige storswingende rockversioner, spillet af tre fynske gangstere med en vilje af stål, og en snert af humor.

Det er kort sagt hvad det her handler om. Et splinternyt musikkoncept, som så vidt vides ikke er prøvet før, men til gengæld med et potientiale som en 1500 kubiks Harley Davidson uden lydpotter.

Ideen til den danske mafia opstår i 2002, 25 året efter John Mogensens død.

Musikerne i det fynske rockband Bad Monday, læser det ved en tilfældighed, og da de altid har haft en forkærlighed for Mogensens samfundsrevsende og meget vedkommende tekster, besluttes det at tage et enkelt nummer med på repertoiret, for at ære Mogensens minde. Den danske mafiaer var fra starten enige om at gøre udtrykket mere aggressivt og "up to date", men ellers ikke lave for meget om i arrangementerne.

Det rykker for vildt i "øveren" og Den danske mafia blev enige om at smide et par sange mere på og så ellers prøve det af "live" foran et puplikum. Det blev så i sommeren 2002, til et stort mc træf på Bornholm.

Koncerten om aftenen forløb rigtig godt, og stemningen er helt i top, men da Den danske mafia nåede til de tre John Mogensen sange, som var lagt sidst i 2.sæt, ja så eksploderede stemningen nærmest.

Som ved et trylleslag er teltet forvandlet til en gigantisk fest. Folk stod oppe på bordene, fadøl fløj rundt i luften, og alle skråler med på Mogensens sange af fuld hals. Det er med et mildt udtryk "temmelig overvældende".

Efter denne fantastiske oplevelse, besluttede Den danske mafia sig for at indspille en cd med Johns sange. Der blev arbejdet intenst, og efter at være blevet enige med Iceberg Records, om en pladeudgivelse, lå cd-en "10 kolde fra kassen" i forretningerne medio November 2003.

Den Danske Mafias musikstil kan være meget vanskelig at give et prædikat, men hvis man kan forestille sig stemningen ved verdens største ølfestival "oktoberfest Munchen", og samtidig en musikalsk kloning af John Mogensen,Metalica og Status Quo, ja så er der kun et facit på den ligning."Fut i Fejemøget".

Navnet Den Danske Mafia tjaah. Den danske mafia stjæler jo med arme og ben fra dansktoppen, og Den danske mafia leverer det hele tilbage indstøbt i beton, det er der da lidt mafia over.

Så er der musikerne:
Henrik Bjørn : bass og vocal
Henrik Johannesen : guitar
Mickey Hurricane : trommer

Henrik Bjørn og Mickey Hurricane har spillet sammen i rockbandet Merzy, siden 1986, og har i den forbindelse udgivet 5 albums, spillet over hele Europa, bla. Turneret sammen med Deep Purple, ZZ top m.fl.

Henrik Johannesen har en fortid som guitarist i bla. Det danske band Royal Hunt, han har boet 7 år i San Francisco USA, hvor han har turneret, og udgivet et album med sit eget band Reign of sound, plus spillet med et utal af amerikanske musikere.Han har desuden studeret musik på det berømte M.I.T. Music Institute i Hollywood, hvor prominente guitarister som Jennifer Batten (Michael Jackson), og Zakk Wylde (ozzy osbourne) underviser.

Efter at have spillet sammen i ca. tre år i rockbandet Bad Monday, som har to albums på bagen, har de tre musikere nu valgt at servere "John Mogensen in Rock" for det ganske land.

John mogensen will rock you !
10 kolde fra kassen

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Den danske mafia er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Den danske mafia

For booking af Den danske mafia ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk