Birgers Venner

Bamses Venner - kopiband

Nye naboer på Vimmersvej............hils på Birgers Venner
Før eller siden måtte det ske - at et kopiband kastede sig over Flemming Bamse Jørgensen og hans venner.

 

Birgers Venner

 

Birgers Venner hedder et nyt orkester, der kan levere musik så tro mod originalversionerne, at det er svært at høre forskel. Frontfiguren er den store fynske smed Birger Helberg, der både med sin stemme, sin bas og sit udseende gør det mere end svært at skelne kopien fra originalen.

Birgers Venner er opstået som en idé mellem tre gamle venner, der efter 25 års musikalsk adskillelse har fundet sammen igen. Jørgen Præstekjær (guitar), Carsten Højbjerg (trommer) og Birger Helberg (bas og sang) blev grebet af lysten til at spille sammen igen.

I foråret 2005 begyndte man at sammensætte Birgers Venner, så orkestret fik samme besætning som Bamses Venner. Efter en lang opstartsfase med mange auditions er bandet nu fuldtalligt med to nye medlemmer: Claus Jensen (guitar) og Lars Bjerg Hansen (keyboard).

For at få den specielle Bamse-sound, har Birgers Venner valgt at arbejde med faste lydteknikere, samt at bruge eget PA og lyssætning for at kunne yde det optimale hver gang.

Ønsker man en glad og festlig oplevelse, udelukkende med naturtro kopier af Bamses Venners musik, ja så leverer Birgers Venner varen.

Bamses Venner kopiband: Birgers Venner ...


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Birgers Venner er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Birgers Venner

For booking af Birgers Venner ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk