The Rat Pack Brothers

underholdning

Når Erik og Poul træder ind på scenen som The Rat Pack Brothers, får publikum ikke kun et overflødighedshorn af alle de gode kendte hits som "New York, New York" og "The Lady is a Tramp".
De får også et pust af Las Vegas´ glamourøse natteliv. En rejse tilbage i tiden til The Sands og et par timers veloplagt entertainment, hvor The Rat Pack Brothers slår sig løs - også ude blandt publikum.

 

The Rat Pack Brothers

 

Gennem snart 10 år har Erik Sørensen og Poul Redsted Jensen optrådt sammen. Deres store kærlighed til Frank Sinatra har de længe ville dele med publikum, og de seneste par år har deres gennemarbejdet og veltilrettelagte show vagt stor begejstring landet over på udendørsscener til receptioner, firmafester, indvielser af kultur- og musikhuse og mange andre steder. Og du vælger selv om du vil synge med, danse eller bare sidde og lytte til de flotte Big Band arrangementer.

Hele showet spænder fra duetter sunget blandt publikum med Big Band Musik som sing-back, til det stille unplugt med kun sang og klaver. Erik repræsenter den store stemme - The Voice - hvor til Poul enten spiller klaver eller synger med som duet.

Det geniale ved The Rat Pack Brothers koncept er, at her får du ikke bare sang i topklasse, stor lyd og et show der dufter af Las Vegas. Du får også et show til en overkommelig pris, og et show der kan presses helt ned på kun 10 m2!
Skal du bruge et par timers eksklusiv dinnermusik på klaver inden showet, laver du en aftale med Poul om dette.

NYHED! Showet leveres nu også på engelsk!
Velegnet til fester/receptioner i firmaet med udenlandske samarbejdspartnere.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på The Rat Pack Brothers er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på The Rat Pack Brothers

For booking af The Rat Pack Brothers ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk